Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri mimarilmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırı geliştirme çkızılışmalarımız vardır. 

ölçün bir yangın kapkaloriın deşenleri beyninde çelik şümul, yangına dayanıklı conta ve sışitatırma fitilleri durum kırmızıır. üste, kapılar güçlü ısıevet dayanıklı kadeh veya panellerle bile donatılmaktadır.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sertifikasız kapılar bu testlerden geçmemiştir ve güvenilirlikleri dair soru teamülaretleri bulunmaktadır. Zımnında, sertifikalı kapılar ekseriyetle sertifikasızlara için henüz fiyatlıdır.

1 mm veya elan sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok henüz eksiksiz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 2500 TL den başlangıçlamaktadır. Yangın Kapısı Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Yaklaşık 20 yıllık tecrübemizle ve her biri konusunda mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın güvenilir çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın yahut ivedi mevki vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

şayet bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı yerine çatı kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran yürekkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı elan buna bağlı olarak henüz ehven olmaktadır.

Global Metan Taahhüdü kabil biraşırı uluslararası kontrat hem benibeşer kaynaklı metan salınımını hem de bataklıklar ve erimekte olan permafrost kaynaklı katıksız metan salınımını azaltmayı hedefliyor.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene altına tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Umumiyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page